Dr. Kovács Eszter Márta
szülész-nőgyógyász és gyermeknőgyógyász szakorvos

Rendelési idő:

Kedd: 08:00-16:00 Szerda: 09:00-15:00 Csütörtök: 09:00-12:00

Emberi és orvosi gondolatvilágom központjában mindig is a nők és gyermekek segítése, támogatása állt, emiatt választottam hivatásomnak a szülészet-nőgyógyászatot, majd ráépítettem és meg is szereztem a gyermeknőgyógyászat szakvizsgát is.

Immár 22 éve praktizálok szülész-nőgyógyászként és 12 éves gyermeknőgyógyászati tapasztalattal rendelkezem. A csecsemőktől a kisgyermekeken át, egész serdülőkorig foglalkozom a 18 év alatti páciensek problémáival, kérdéseivel, legyen szó fertőzésről, fejlődési rendellenességről vagy akár menstruációs problémákról.

A prevenciós szemlélet híve vagyok, a kicsik és a fiatalok egészségre nevelése, annak megőrzése a célom. Konzultációim az édesanyák segítését is szolgálják lánygyermekük nővé válásának útján, segítséget nyújtok higiéniai kérdésekben, szexuális nevelésben, nemi úton terjedő betegségek megelőzésében.

Több generációt átívelő munkám magába foglalja a fiatal nők gyógyítását, terhességük gondozását, megszületett kis leányaik ellátását, majd az idősödő hölgyek problémáinak kezelését, „nemi szépségük” megőrzését.

Két lányom és egy fiam (hármasikrek), valamint a Semmelweis Egyetem Baross utcai Klinikájának professzorai és orvosai voltak (és a mai napig is) a tanítómestereim. Ultrahang licenszvizsgát szereztem 2017-ben, így képesítésem van nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok elvégzésére (szűz és nem szűz pácienseknél is), szükség esetén color-Doppler vizsgálattal kiegészítve, valamint magzati genetikai szűrések elvégzésére is. 4 nyelvvizsgám közül angol és francia nyelven látok el betegeket.