Dr. Kovács Eszter Márta nőgyógyász, gyermeknőgyógyász
szülész-nőgyógyász és gyermeknőgyógyász szakorvos

Rendelési idő:

Kedd: 08:00-16:00 Szerda: 09:00-15:00 Csütörtök: 09:00-12:00

Dr. Kovács Eszter Márta nőgyógyász, gyermeknőgyógyász

22 év szakmai tapasztalattal állok rendelkezésére a Dimenzió Klinikán, Budaörsön.

Szakmai Tapasztalat és elkötelezettség

Dr. Kovács Eszter Márta vagyok, szülész-nőgyógyász és gyermeknőgyógyász szakorvos. Imádom a munkámat, már 22 éve dolgozom nőgyógyászként, melyből az elmúlt 12 évben a gyermeknőgyógyászat területére specializálódtam. Emberi és orvosi gondolatvilágom központjában mindig is a nők és gyermekek segítése, támogatása állt, emiatt választottam hivatásomnak a szülészet-nőgyógyászatot és a gyermeknőgyógyászatot.

Elkötelezett híve vagyok a prevenciós szemléletnek, hiszem, hogy a rendszeres ellenőrzések és a proaktív egészségmegőrzés kulcsfontosságú a páciensek jólétének fenntartásában.

Szolgáltatásaim

Több generációt átívelő munkám magába foglalja a fiatal nők gyógyítását, terhességük gondozását, megszületett kis leányaik ellátását, majd az idősödő hölgyek problémáinak kezelését, „nemi szépségük” megőrzését.

Szolgáltatásaim kiterjednek a nőgyógyászati vizsgálatokra, nőgyógyászati ultrahangvizsgálatokra, melyeket mind szűz, mind nem szűz pácienseknél végzek. Képesítéseim magukban foglalják a color-Doppler vizsgálatokat és a magzati genetikai szűréseket is, hogy a legpontosabb diagnózisokat nyújthassam.

Gyermeknőgyógyászat

A csecsemőktől a kisgyermekeken át, egész serdülőkorig foglalkozom a 18 év alatti páciensek problémáival, kérdéseivel, legyen szó fertőzésről, fejlődési rendellenességről vagy akár menstruációs problémákról. Gyermeknőgyógyászként fontosnak tartom a kommunikációt a pácienseimmel, kellemes környezetet teremtve nekik a vizsgálatokhoz.

Nyelvi sokszínűség

Négy nyelvvizsgám közül a praxisomban angolul és franciául is kommunikálok, hogy a betegek számára a lehető legkényelmesebb és legérthetőbb ellátást biztosítsam. Minden egyes páciens számára személyre szabott kezelési tervet készítek, mely magában foglalja a szükséges szűréseket és vizsgálatokat.