Dr. Poór László Csaba
belgyógyász, háziorvos

Rendelési idő:

Kedd: 13:00-16:00

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Belgyógyászat, háziorvostan és egészségbiztosítás szakvizsgát tettem a későbbiek folyamán. A Szent Imre Kórházban évekig dolgoztam a belgyógyászati osztályon, így alkalmam nyílt szakmám egész spektrumában gyakorlatot szerezi, de a kedvenc szakterületem mégis a gastroenterológia maradt.

Pácienseimmel partneri viszony kialakítására és magas szintű szakmai színvonalra törekszem, mert véleményem szerint csak így biztosítható a terápia sikere.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, valamint a betegéletút figyelemmel kísérését a 18. életévtől egészen idős korig.

Más szakorvos kollégákkal való együttműködés nélkülözhetetlen a gyógyítás folyamatában, ugyanúgy, mint a holisztikus szemlélet, emiatt jó kapcsolatot ápolok korábbi csoporttársaimmal és kollégáimmal, így maximálisan biztosított a konzílium lehetősége, amennyiben a betegem érdeke megkívánja.

Szeretettel várom a belgyógyászati, háziorvosi jellegű problémával jelentkezőket, ezen túlmenően a prevenció vonalán, manager szűrés ill. várandósok belgyógyászati vizsgálatára érkező pácienseket.